puhelinlahto

Wild Veri Mobile

Se ei ole kauan ollut, mutta vampyyrit ovat taas muodissa iso tavalla, ja niiden suosio on ulottuu elokuvista, populaarikulttuuriin ja slot pelejä, sekä pöytäkoneiden ja kannettavien. Vampyyrit ovat selvästi kiinni nykyaikaiseen teknologiaan ja ovat nyt yhteensopivia myös puhelimet ja tabletit, eli kaikki hauskaa Wild verta löytyy nyt kaikissa laitteissa. Joskus lukea, että liiallinen matkapuhelimen käytön imee elinehto pois nuoria, mutta tässä se, että tulee imee verta suosittu slot peli.

Perustuu löyhästi hyvin rakastettu "True Blood" tv-sarja, tämä viiden kelan mobiili slot on 15 pelilinjat ja bonuskierros, joka saa veren pumppaus ja ei ole ongelmia lastaus pelin laitteen tai odottaa näytön kuroa kiinni nopeutta spinning. Sama laatu kammottava mutta viileä musiikkia ja sarjakuvagrafiikan löytyy Wild Veri Mobile, ja se on suora edustus alkuperäisen pelin, joten fanit tule pettymään.

Merkit ovat kaikki melko hyvännäköinen vampyyreja, jotka, jos jotain on vielä houkuttelevampi puhelimeen kuin tietokoneen ruudulla on jotain aivan intiimi pelaamista puhelimeen. Villi on   nuori, karu näköinen mies vampyyri, joka myös laajenee täyttämään koko kiekon, joka osoittaa, että kaikki vampyyrit ovat huonoja. Wild Veri logo toimii scatter, kertomalla voittaa koko pelin, jopa viisi kertaa.

Bonus ominaisuudet ovat samat kaikissa versiot pelistä, ja niin molemmat matkapuhelimeen ja tietokoneelle voit pelata Blood Vial bonus, johon vakio poiminta peli vaikuttava kierre; Jos valitset väärän pullon Tulet palaa perustilaan pelin vaikuttava pullistaa savua, mutta jos valita oikeat kummallakin mennä, voit voittaa ilmaispyöräytyksiä, rahapalkintoja ja kertojia. Ole varovainen pelaamiseen ominaisuus, joka on vielä helpompi jakaa matkapuhelimeen koska helppous, jolla sormilla voi liukua näytön poikki, mutta se on aivan yhtä helppoa yksinkertaisesti menettää kaikki kovan ansaittu voitot, jos poiminta väärä kortti Gamble kierroksella.