puhelinlahto

Reel Rush Touch

Reel Rush Touch on peli elämän pienistä iloista nauttiville. Super Mariomaisten grafiikoidensa, kirkkaan värimaailmansa ja animaatioita säestävien perinteisten ääniensä ansiosta se sopii myös mainiosti 80- ja 90-lukujen lapsille.

Musiikki on olennainen osa tätä peliä, ja siitä olisikin vaikea nauttia ilma sitä, sillä pelkistettyjen grafiikoiden vuoksi silmäkarkkia ei juuri ole tarjolla. Pelin tyyli viehättää varmasti teeman tuntevia vanhan koulukunnan pelaajia, mutta se viehättänee Candy Crushia muistuttavan ulkoasunsa ansiosta myös uudempaan tarjontaan tottuneita, tehden tästä pelistä pakollisen suositulle netti casino.

Reel Rush Touch ei todellakaan hemmottele pelaajaa yltäkylläisyydellä. Graafisen ulkoasun ja animaatioiden karuus vain korostuu pelin pelkistetyn käyttöliittymän vuoksi. Siitä ei nimittäin löydy sen enempää satunnaisvoittoja, minivoittoja kuin minipelejäkään. Bonuskierrokset ja -tasotkin ovat varsin harvassa.

Pelistä löytyy toki hyviäkin puolia, kuten monella eri tavalla saavutettava uusintapyöräytysominaisuus, sekä varsin avokätinen 97 % voittotaso.