puhelinlahto

Mies Teräs Mobiili Paikka Tarkastelu

Teräs mies. Kryptonin suosikki poika. Supermies. Kal-El. Clark Kent. Me tunnemme hänet useilla nimillä, mutta ei ole epäilystä siitä, että Superman on yksi maailman tunnetuimmista superheroista. Amerikkalainen kulttuurikuvake on tullut sarjakuvalehden ja elokuvaperinnän katkelmia. Koska Supermanin valtava hahmo on merkki, on paljon laajennettua maailmankaikkeutta.

Tämä on johtanut Superman-pelien kehittämiseen. Man of Steel -paikka perustuu vuoden 2013 osuma-elokuvaan, jonka nimi on Henry Cavill. Elokuva oli hyvin tyyliä kuin sisältöä, mutta tämä Playtech-korttipaikka tekee valtavan yrittävän tehdä molempia.

Strange Playtech-korttipaikka, tämä peli näyttää puuttuvan hieman tyyliosastosta. Luulisi, että supersankariin perustuva kolikkopeli, joka sopii Supermanille, olisi runsaasti tyyliä ja grafiikkaa. Mutta kummallakin tavalla Man of Steel näyttää tyylikkäältä osastolta varsin yksinkertaiselta. Grafiikka on melko yksinkertainen, ja merkkien yksityiskohdat tekevät niistä joitain outoja.

Sinun on kuitenkin syytä unohtaa tyylitieteelliset puutteet täällä, kun ymmärrät tämän pelin suuren sisällön. Pelattavuus on loistava, ja voit todella kerätä suuria voittoja Walking Wildin vuoksi. Nämä ajelehtivat rullien ympäri ja auttavat sinua luomaan helpommin voittoja ja työskentelemään kohti miellyttävämpiä ja vaikuttavampia kierroksia.

Toinen hieno peli tässä pelissä on se, että sillä on pari epätavallista bonusominaisuutta. Kaksi Free Spins -pelejä täällä todella tekevät tästä erottuvan monista muista superhero-peleistä. Battle for Earth Free Spins ja Krypton bonus peli ovat erityisen loistavia, ja ne auttavat tekemään tämän paljon hauskempaa ja hauskaa slot peli. Myös World Engine Bonus ja DC Superheroes Jackpot ovat samoin.

Aivan koska elokuva oli tyyliä ja ainetta, se ei tarkoita sitä, että korttipaikka on sama. Itse asiassa olemme todella vaikuttunut siitä, kuinka hyvin tämä paikka on koottu ja miten se soittaa. Täällä on paljon hyviä bonusominaisuuksia, ja ne nostavat tätä peliä paljon suuremmalle tasolle kuin sen pitäisi olla.

Varmista, että lataat tämän pelin matkapuhelimeesi mahdollisimman pian. Se on täydellinen tapaa tappaa muutama tunti, kiertämällä rullia ja nauttien suosikki supersankari tarina. Haluamme varmasti suositella tätä jännittävää superhero-seikkailua kenelle tahansa, joka on halunnut olla osa tätä ihania maailmaa.