puhelinlahto

Mega Moolah Mobile

Jos et vielä tiennyt, niin ”moolah” tarkoittaa rahaa, ja se on myös tämän pelin kantava voima; jokaisella pyöräytyksellä avautuu mahdollisuuksia suurten rahasummien kahmimiseen onnenpotkujen seurauksena, tehden siitä välttämättömyyden kolikkopelit netissä – ja mobiilipeleissä.

Jos pelintekijät olisivat tehneet yhdenkin merkittävän muutoksen tämän huippusuositun pelin ominaisuuksiin, niin he olisivat eittämättä saaneet tuta sen vuosien aikana haaliman fanikunnan raivon. Sen sijaan he ovat kehittäneet pelistä mobiiliversion, joka on käytännössä tietokoneversion hiilikopio, minkä jälkeen he ovat tehneet spin-off-versioita kummallekin alustalle houkutellakseen uusia käyttäjiä ja testatakseen erilaisia lähestymistapoja (käypänä esimerkkinä egyptiläisteemainen Mega Moolah Isis). Mobiili- ja tietokoneversiot ovat siis käytettyä laitetta lukuun ottamatta täysin identtiset.

Tämän alkuperäisen mobiiliversion teemana ovat Afrikan arojen villieläimet, jotka vaeltavat mobiililaitteesi näyttöä koristavilla savanneilla. Villi leijonakuvake toimii pelin standardikertoimena; kolminkertaistat kaikki voittosi, joiden yhteydessä leijonakuvake esiintyy. Apinaa esittävä hajontakuvake antaa ilmaispyöräytyksiä ja kolminkertaistaa voittosi kaikilla viidellä kelalla ja 25 voittolinjalla, minkä ansiosta sinulle avautuu melkoisia voittomahdollisuuksia tasaiseen tahtiin.

Pelin ehdoton ykkösvetonaula on kuitenkin himoittu mega moolah -kuvake, joka yhdistyy satunnaisesti aktivoituun pyörivään kuvakelaan, jonka mega-jackpotin sisältävää kuvaketta voit sitten odottaa innokkaana omalle kohdallesi. Tarjolla on myös pienempiä jackpoteja, jotka on varustettu tarttuvilla Mini-, Minor- ja Major-nimillä; ne ovat kuitenkin ”jackpot”-nimikkeensä arvoisia, vaikkakaan niistä ei voi kahmia aivan samanlaisia palkintoja kuin megaluokan serkustaan. Mega-jackpot on nimittäin harvinainen saalis, mikä tuskin tulee yllätyksenä näin suurista rahasummista puhuttaessa.

Peli perustuu paljolti onneen, mikä varmaankin osittain selittää sen addiktoivan luonteen ja alati kasvavan fanilauman. Haittaa ei varmasti myöskään ole siitä, että peliä voi pelata mobiililaitteilla samoilla todennäköisyyksillä kuin PC-peruspeliäkin, mikä tekeekin pelaamisesta älypuhelimen tai tabletin pienellä ruudulla harvinaisen helppoa ja mutkatonta. Sinun kannattaakin suunnata VeraJohniin kokeillaksesi Mega Moolah Mobilea saman tien itsekin; muistathan kuitenkin jakaa voittosi jättipotin rohmuttuasi (vink, vink).