puhelinlahto

Keskiaikainen Raha Mobiili Aikavälin Tarkastelu

Jos olet kamppailee tekemästä historiaa hauska, älä paniikkia – vain ladata Medieval Money Mobile Slot ja kuljettaa ajoissa ajoissa, kun sinulla on paljon hauskaa, kun sekoittaa keskiaikaisten Kings ja Queens vanhoja. Joitakin merkkejä, joita kohtaat tämän pelin aikana, ovat pelottava kuningas, lumoava kuningatar, kaunis tyttö ja loistava ritari. Nämä merkit näkyvät pelinä korkeimmat maksavat symbolit. Muut symbolit, joita voit odottaa, ovat yhtä tärkeitä kuin keskiajan teema, kuten jester hattu, keula ja nuoli ja lohikäärme!

Peleessä on viisi rullaa ja 20 voittolinjaa, joilla on paljon mahdollisuuksia voittaa hienoja voittoja. Voit voittaa jopa 200 kertaa alkuperäisen panoksen, jos pelaat korttisi oikein, hyödyntäen hajautusmerkeitä, jotka levittäytyvät urien välissä.

Tarjolla on myös kourallinen bonuskierroksia ja ominaisuuksia videopelissä, mukaan lukien villi ominaisuus ja Medieval Money Slot Bonus. Pelin Wild-symboli on jesterin hattu, ja se korvaa kaikki symbolit rullissa erillään kohdesymbolista.

Medieval Money Slot Bonus on hieman jännittävä. Yhteensä neljä on; Money Bags Picker, Joust Free Spins, Spell Picker ja Dragon Path Bonus. Kaikki neljä näistä lisäävät hauskanpidon elementtejä peliin ja lisäävät pelaajan mahdollisuutta saada kotiin entistä suuremman voiton kuin odotettiin.

IGT Gamingin tuottama ja sellaisilla sivustoilla, kuten Mr Green, löytyy Medieval Money Mobile Slot ei välttämättä ole IGT: n edistyksellisin peli, mutta se on ehdottomasti yksi ainutlaatuisimmista aiheista, ja se on myös yksi viihdyttävimmistä . Neljännellä eri bonuspelillä, laadukkailla grafiikoilla ja animaatioilla sekä erinomaisilla hahmoilla, jotka tapaavat matkan varrella, löydät itsesi, jossa on valas aika, kun pelaat peliaikaa tässä pelissä.