puhelinlahto

Iso Blox -Mobiilikohde

Big Blox Mobile Slot on varmasti yksi ainutlaatuisimmista slot pelejä siellä. Kun peli on asetettu polynesialaiseen viidakkoon, tällä hetkellä ei ole peliautomaatteja, joilla on sama teema. Pelin toinen ainutlaatuinen piirre on, että jokaisella kierroksella on lähes 250 erilaista tapaa voittaa, mikä tarkoittaa, että riippumatta sinun taitotasosta tai onnea, tulet aina menemään pois voittaneen jotain!

Teema on sellainen, joka vie pelaajia matkan ajaksi ajoissa, ja paljon merkkejä ja symboleita, joita voit odottaa, ovat muinaisia ​​pyhäkköjä ja patsaita, jotka leviävät itsensä rullien yli ja jotkut maksavat paljon enemmän kuin toiset. Pelin todelliset grafiikat ja animaatiot ovat erittäin laadukkaita ja melko esteettisesti miellyttäviä; kuvien mukana olevat äänet ovat yhtä hyviä.

Big Bloxille ei ole bonuskierroksia, mikä tarkoittaa, että ei ole roistoja eikä ilmaisia ​​pyöriä. Aluksi tämä on hieman pettymys pelaajille, mutta kun olet oppinut, että on lähes 250 erilaista tapaa voittaa hyvin yksinkertaisella tavalla ilman kaikkia bonuskierroksia, saat pian tuntea paljon positiivisempaa peli! Kiitos monista tapoista, joilla pelaajat voivat voittaa, on hyvin harvinaista jättää peli tekemättä mitään rahaa.

Ei ole täysin totta, että pelin sisällä ei ole bonusominaisuuksia; kun taas ei ole vakiobonusominaisuuksia, kuten roiskeita ja ilmaiskierroksia, on Big Block -ominaisuus, joka on täysin ainutlaatuinen peliin. Big Block -ominaisuus antaa pelaajille mahdollisuuden moninkertaistaa voitot tuottamalla lohkon symboleja, jotka leviävät kaikkiin kolikkoautoihin.

Peli on yksinkertainen. Se on helppo pelata, ei ole liikaa käynnissä, ja niin pelaajat voivat päästä käsiksi todella nopeasti. Ideaalinen aloittelijoille, peli on edelleen korkealaatuista, joten kun pelaat uutta peliä, et tunne olevasi oppilaille tärkeä peli.