puhelinlahto

Frankenstein Touch

Tämän pelin suursuosio johtuu sen yhteydestä Universal Studiosin vuonna 1931 julkaisemaan alkuperäiseen klassikkoelokuvaan – ja kyllä vain, leffa on todellakin niin vanha!

Pelin yksinkertaisuus ei suinkaan haittaa sen pelattavuutta, vaan päinvastoin parantaa sitä. Pelkistetty pelimoottori sopii nimittäin paremmin Tohtori Frankensteinin ja hänen luomansa hirviön karuun ja synkkään goottilaiseen kauhutarinaan.

Pelin tarjoamat ilmaispyöräytykset ovat yksi sen parhaista puolista. Ilmaispyöräytyksiin ei törmää turhan usein, minkä vuoksi niitä oppii arvostamaan sitäkin enemmän. Tämä ei johdu pelkästään pelin 96.7 % palautustasosta, vaan myös ilmaispyöräytyksen mukana tulevista animaatioista, tehosteista ja ääniefekteistä. Kuvakkeet pyörivät esiin synkän maiseman keskeltä ukonilman säestämänä, herättäen luonnollisesti samalla myös hirviön eloon. Tämän jälkeen onkin aika paeta soihtuja ja talikoita heiluttelevaa väkijoukkoa tulimyllyyn, jossa on mahdollista ansaita jopa kymmenen ilmaispyöräytystä lisää.

Ilmaispyöräytyksiä ja niitä seuraavaa näyttävää tarinaa lukuun ottamatta tohtorin ja hirviön tarina on varsin pelkistetty tapaus, mikä onkin osa sen viehätystä. Synkeä ulkoasu nimittäin kannustaa pelaajaa jahtaamaan ilmaispyöräytyksiä, jotka tuovat peliin lisää eloa ja jännitystä!