puhelinlahto

Dracula Touch Mobile Slot Review

On melko selvää, että siellä on paljon erilaisia ​​mobiilipelejä, joita voit nauttia, vaan vain poiminta teema. Buffy Vampire Slayer on osunut pieni näyttöön vuonna 1997, vampyyrit ovat olleet suuria uutisia. Heistä tuli vieläkin suurempi, kun Twilight-kirjat (ja elokuvat) julkaistiin. On oikein sanoa, että vampyyri-teema on luultavasti yhtä suuri kuin se on ollut juuri nyt.

Siksi Dracula Touchin kaltaiset lähtöajat ovat tulleet niin suosittuja ja niillä on niin uskollinen ja omistautunut seuranta. Tämä on paikka, joka perustuu kuuluisimpaan vampyyriin, kreivi Dracula; hän on terävä hampaat ja pitkä kaari. Vuosien varrella olemme nähneet suuria Draculan suuria inkarnaatioita, ja hän on vihdoin mennyt nykypäivään hänen ikioma slot peliinsa.

Grafiikka on loistavasti elokuvamaista ja antaa täydellisen tunnelman ja tunnelman tälle vampyyriselle maalle. Kolmiulotteiset animoidut symbolit ja mallit todella lisäävät ylimääräistä kosketusta peliin. Voit myös nauttia hienoista lisäominaisuuksista, kuten repuista, jotka lentävät aina, kun kiertää rullia.

Tämä vie meidät kreiviin ja valvoo pelin pelaamista näytön vasemmalla puolella. Satunnaisesti hän muuttuu lepakoiksi ja kääntää symboleja rullille samaa. Tämä tuottaa tehokkaasti pinattuja symboleja ja parantaa merkittävästi menestysmahdollisuuksia ja suuria voittoja. Mutta se on ilmaiskierrokset, jotka todella tekevät tästä peliajasta eloon suurella tavalla.

On aika kovaa työtä saada Free Spins vaiheeseen, mutta kun olet, kun voit alkaa tehdä suuria rahaa. Voit voittaa jopa 400x panoksesi yhdellä kierroksella, ja siksi sinun pitäisi aina pyrkiä saamaan ilmaiset kierrokset mahdollisuuksien mukaan.

Hän saattaa näyttää pimeältä ja pahalta, mutta Dracula on pelastuksesi verkkopelien maailmassa. Tämä loistavasti suunniteltu korttipaikka on yksi parhaimmista, mitä olemme kohdanneet ja jolla on hienoja rikkauksia. Se on yksi runsaimmista ja helposti saatavilla olevista pelikokeilijoista, ja ehdottomasti suosittelemme sitä toiselle Big Blood vampyyripaikalle Blood Suckersille.

Sinulla on runsaasti bonusominaisuuksia, jotka hukuttavat hampaasi, ja jos osut onnettomaan riviin, löydät pelin ”arkun” käteiseksi nopeasti! Lataa Dracula Touch ja nauti juhlien kanssa undeadia tyylikkäästi.