puhelinlahto

Auringonlasku Ilahduttaa Mobiilikamera Arvostelu

Sunset Delight Mobile Slot on jatkuva suosittu slot peli, Sunny Scoops, ja niin on myös powered by Thunderkick. Se on klassisen näköinen merenrantakaupunki Englannissa. Pelissä on loistava muotoilu ja teema, toisin kuin millä tahansa muulla slotilla, jonka kohtaat. Pehmeällä hiekkarannalla, joka vie suurimman osan taustasta, etäisyydellä näet laiturin, jossa on maailmanpyörä, lokkeja pilvetöntä taivasta ja tietysti merta. Kuitenkin symboli, jota näet kerta toisensa jälkeen, on jäätelö-kartio.

Pelin kiekon symboli on hajotussymboli, ja jos onnistut saamaan kolme näistä peräkkäin, vapautat ilmaiskierrosominaisuuden. Voit voittaa niin vähän kuin 10x kerroin 100x kertoimella, joten pelaajille on ehdottomasti mahdollisuus tehdä valtavia voittoja peliin. Ainoa haittapuoli on, että tämä on pelin ainoa bonusominaisuus, joka varmasti tekee pelistä paremmin uusille pelaajille kuin niillä, joilla on kokemusta. Jos olet vähän ammattilainen, kun on kyse online-pelaamisesta, saatat huomata, että Sunset Delight ei ole tarpeeksi jännittävää sinulle.

Peleessä on kolme rullaa ja viisi voittolinjaa, niin kauan kuin pääset käsiksi hajotussymbolista ja siitä, miten voit käyttää sitä eduksi, on varmasti mahdollisuus tehdä paljon säännöllisiä voittoja ja vaikka ne eivät aina ole valtavat voitot, ne kaikki alkavat lisätä – paljon pieniä voittoja on lähinnä sama kuin pienemmät suuret voitot, se tarkoittaa vain, että voit pelata pidempään! Jos tämä ei riitä pelaamaan, niin voitko voittaa jopa 100x alkuperäisen panoksen vain muutamasta ilmaisesta kierrosta, jos käytät bonusominaisuutta? Voitot voivat olla korkeita, jos käytät peliä riittävän ja pääset käsiksi siihen.

Peli on täysin mukautettavissa kaikille iOS-, Windows- ja Android-laitteille toimiville mobiililaitteille, mikä tarkoittaa, että pelaajat voivat selailla liikkeellä ollessaan sekä rentoutuen kotona. Olipa pelaat työpöydällä tai tablet-laitteella tai puhelimella, käyttöliittymä on hyvin yksinkertainen, eikä se kestä kauaa pelin takia.